KOOP GOEDKOOP uit VOORRAAD !

VERWARMING

De stijgende gas- en elektriciteitsprijzen halen nu dagelijks het nieuws. Heel wat gezinnen zullen zich dit jaar aan een hogere jaarafrekening verwachten. Met een elektrische bijverwarming schakel je de verwarming in op tijdstippen die jij wenst. Hierdoor werkt het verwarmingstoestel alleen wanneer het nodig is en het steeds aangenaam warm is als je thuis of op kantoor bent. Met onze elektrische verwarmingstoestellen kan je je energiefactuur dus beperken.

MEEST VERKOCHTE TOESTELLEN

7000m² STOCK VOORRAAD "onmiddellijk beschikbare voorraad"
Mail ons (internet@loeters.be) Vanaf meerdere inbouwtoestellen maken wij u soms nog betere set prijs.
Betaal een voorschot van 10% via onze website om uw toestellen pas later te leveren.
Terugname oud toestel bij afhaling of levering

Verwarming, ventilator of airco goedkoop kopen bij Elektro Loeters
Wil u een bijverwarming, ventilator, radiator of airconditiong kopen? Denk dan aan Elektro Loeters! Wij hebben veel verschillende toesstellen op voorraad in onze winkels. Of u nu kiest voor een bijverwarming van Rowenta om u op te warmen in de winter, of voor airconditioning van Whirlpool om u te verkoelen in de zomer. Bij Elektro Loeters vindt u steeds een goedkoop en mobiel toestel die bij uw interieur past.
Elektro Loeters heeft steeds een ruime voorraad onmiddellijk beschikbare toestellen in de winkels, zodat u uw verwarmingstoestel meteen kan ophalen bij aankoop. Betaal nu een voorschot online via onze website en betaal de rest in de winkel. Ontvang een afhaalkorting bij afhaling in onze winkel, of krijg een snelle levering. In uw Loeters winkel kan u betalen met ecocheques, zowel in papieren vorm als elektronisch.
Elektro Loeters biedt u een ruim aanbod van verschillende merken onmiddellijk beschikbare toestellen aan zoals Domo en Rowenta.
Door onze gigantische stockplaats kunnen wij grotere hoeveelheden aankopen en zorgen we voor de beste prijs/kwaliteit in elektro.
Kortom, bij Loeters doen we er alles aan om u een minimale prijs en maximale service te bieden. Voor meer informatie over ons aanbod verwarmingstoestellen of aircoolers bij Loeters kan u terecht in 1 van onze 8 winkels, of u kan ons contacteren via internet@loeters.be (+3259/33 16 25).

© 2022 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap