Maak van 'goedkoop kopen' een gewoonte !

Dampkappen

Vanaf vier inbouwtoestellen bieden wij nog lagere set-prijzen aan. Bel op 059/331625 of mail ons en wij maken voor u een offerte.

Een dampkap: de stille kracht in uw keuken

  • De doelstelling van een dampkap is het efficiënt afvoeren van kookdampen, vet en geuren. Hiervoor biedt Elektro Loeters u verschillende soorten dampkappen aan. Wij laten u kiezen tussen onderbouw , schouw - , eiland- , inbouw- , telescopisch, uitklapbaar of een dampkap in het werkblad. Voor de uitleg van deze dampkappen klikt u op de soort in de filter in de linkerbalk van deze pagina.
  • Bij een bestaande keuken zoekt u waarschijnlijk hetzelfde model die tot op heden in uw keuken zit. Bij een nieuwe keuken of een keuken in renovatie houdt u rekening met de mogelijkheid van luchtafvoer. Wanneer de aangezogen kookdampen naar buiten worden geblazen heeft men immers de beste keukenventilatie. Vandaar zegt onze ervaring dat een dampkap met motor en afvoerbuis naar buiten de beste oplossing biedt. Hierbij beschermt de vetfilter de motor. De afvoer van de dampkap wordt geleid via het plafond. Een afvoerbuis met een grotere diameter wordt aangeraden om een zo stil mogelijke dampkap te bekomen. Is een dampkap met afvoer voor u geen oplossing, dan kan u kiezen voor een model die gebruikt maakt van recirculatie.
  • Tenslotte wordt de efficiëntie van een dampkap bepaald door de afzuigkracht en het geluidsniveau. Het geluid dat een dampkap produceert is niet alleen afhankelijk van de dampkap zelf, maar ook voornamelijk van de wijze van installatie van de dampkap. Indien mogelijk kunt u gebruik maken van geluidsgedempte afvoerbuizen, met een grote diameter (minimum 15cm) en met weinig bochten. Ook dient het vermogen van de dampkap afgestemd te zijn op de grote van de ruimte. In onze winkels ondersteunen wij u graag verder bij de juiste keuze aan een goedkope prijs!
Klik links op de filter van deze pagina om verder te zoeken naar de soort dampkap.
Of kom naar uw Loeters winkel!
Levering aan huis mogelijk
Meer dan 1.000 verschillende artikelen op voorraad
Koop nu en wij stockeren voor u
Betaal enkel een voorschot en de rest bij afhaling
© 2017 Elektro Loeters NV - Bel ons op +32 59 331625 (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap
BEL ONS OP
+32 59 331625
Maandag tot zaterdag van 9u tot 18u