Maak van 'goedkoop kopen' een gewoonte !
0 Winkelwagen

Laatst toegevoegde product(en):

TOTAAL: 0,00 €
Klantenservice
Navigatie

Dampkap inbouwgroep

Vanaf vier inbouwtoestellen bieden wij nog lagere set-prijzen aan. Bel op 059/331625 of mail ons en wij maken voor u een offerte.

Meer info

Naar producten

Breedte dampkap
Debiet dampkap Het debiet wordt uitgedrukt in kubieke meter per uur. Het is een maatstaf voor de afzuigkracht van de dampkap.
Afzuiging dampkap Bepaalde dampkappen zijn voorzien van randafzuiging. Dit wil zeggen dat de af te zuigen damp via de randen van de dampkap verwijderd wordt.
Merken

Bekijk de toebehoren

1 2 ... 7 8
Artikels 1 - 12 van 93
1 2 ... 7 8
Artikels 1 - 12 van 93

Stil, bijna onzichtbaar en toch ultra efficiënt. Met deze woorden omvatten wij de inbouwdampkap. Zoals de naam zegt, worden deze dampkappen ingebouwd in het plafond, veelal centaal in de keuken. U kan kiezen tussen een dampkap met geïntegreerde motor, motor op afstand binnen of buiten, of zonder motor. Afhankelijk van de toestellen ingebouwd in het werkblad (op een rij: kookplaat, grill, inbouwfriteuse) , kan een inbouwgroep zelfs twee of meerdere keren naast elkaar worden ingebouwd. Een inbouwdampkap is tevens mogelijk met ingebouwde Led verlichting, maar ook zonder. Voor meer ondersteuning bent u welkom in uw dichtsbijzijnde Loeters winkel.