Grote voorraad SOLDEN, bestel tijdig uw toestellen!

Kookplaat gas

Vanaf vier inbouwtoestellen bieden wij mogelijks nog lagere set-prijzen aan. Bel op 059/331625 of mail ons en wij maken voor u een offerte.

Onze gaskookplaten zijn voorzien voor de Belgische gasaansluiting.

Filters tonen
Nisbreedte (mm) Uitleg
Breedte kookplaat Uitleg
Aantal zones Uitleg
Plaatsing in het werkblad Uitleg
Afwerking rand Uitleg
Kleur
Merken
Op voorraad in winkel
1 | 2 | ... | 10 |
110 artikels gevonden
1 | 2 | ... | 10 |
7000m² STOCK VOORRAAD "onmiddellijk beschikbare voorraad"
Mail ons (internet@loeters.be) Vanaf meerdere inbouwtoestellen maken wij u soms nog betere set prijs.
Betaal een voorschot van 10% via onze website om uw toestellen pas later te leveren.
Terugname oud toestel bij afhaling of levering

Klik hier voor ons advies over het verschil tussen butaan en propaan gasaansluiting

GASKOOKPLAAT BIJ ELEKTRO LOETERS
Ontdek nu onze grote voorraad aan de laagste prijs in onze winkel.
Koken op een gaskookplaat zorgt ervoor dat je op eenvoudige wijze de warmte kan regelen tijdens het koken. Het is een traditionele manier van koken die door vele chef koks gegeerd wordt. Het principe van koken is bij elke gaskookplaat hetzelfde, enkel het basismateriaal waarop de branderpitten zijn gemonteerd verschilt. De types van kookopvangplaten zijn roestvrij staal, geëmailleerd staal, gehard glas of vitrokeramisch glas.
Bij Elektro Loeters bieden we energiezuinige en goedkope gaskookplaten aan. In ons aanbod hebben we topmerken als AEG, Beko, Bosch, Novy, ... met een eigen uitgebreide productinformatie. Weet u niet waarop moet letten bij het kopen van een nieuwe gaskookplaat? Vraag dag advies in één van onze winkels. Wij helpen u graag verder. Onze toestellen zijn onmiddellijk beschikbaar om mee te nemen.
Alles om te koken bij Loeters.be.
Elektro Loeters geeft je exra veel reden om online u gaskookplaat te bestellen. Dankzij onze webshop kan je gemakkelijk van thuis uit bestellen en laten leveren. Je moet niet meer de hele stad aflopen om de perfecte gaskookplaat te vinden, je vindt ze allemaal onder één dak op loeters.be. Hierdoor hoeft het ook nooit meer tijdrovend te zijn en kan je met één simpele klik op de muis bestellen. Met een handige navigatie in de shop en duidelijk overzicht u alle gaskookplaten vinden die u zich maar kan bedenken.
Op zoek naar een betaalbaar toestel van topkwaliteit? Bekijk snel ons assortiment goedkope gaskookplaten en geniet van onze snelle levering en de beste service!

© 2022 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap