Maak van 'goedkoop kopen' een gewoonte !
0 Winkelwagen

Laatst toegevoegde product(en):

TOTAAL: 0,00 €
Klantenservice
Navigatie

Kookplaat gas

Vanaf vier inbouwtoestellen bieden wij nog lagere set-prijzen aan. Bel op 059/331625 of mail ons en wij maken voor u een offerte.

Onze gaskookplaten zijn voorzien voor de Belgische gasaansluiting.

Meer info

Naar producten

Breedte kookplaat
Montage kookplaat
Aantal kookzones
Oppervlak kookplaat
Wokbrander
Merken

Bekijk de toebehoren

1 2 ... 9 10
Artikels 1 - 12 van 118
1 2 ... 9 10
Artikels 1 - 12 van 118
Nog steeds geven velen onder ons de voorkeur aan koken op gas. Wij bieden een uitgebreid assortiment goedkope gaskookplaten aan in verschillende breedtes.
Soorten gaskookplaten:
Bij gaskookplaten is er een grote variatie in aantal pitten. De grootte van de pitten begint vanaf 45mm, de sudder versie, waarmee gerechten traag kunnen klaargemaakt worden in een kleine pot of pan. Een gaspit van 64mm wordt gezien als de standaard kookpit. Een diameter van 91mm zorgt dan weer voor een snelle bereiding van de gerechten. En een pit van 120mm wordt gebruikt voor extra grote potten en pannen of om zeer snel te koken, bijvoorbeeld met een wokpan. De gaspitten zijn opgebouwd uit verschillende lagen brandringen. Hoe meer brandringen, hoe sneller er kan gekookt worden.
Ruime keuze aan afwerking
De types van gaskookplaten zijn roestvrijstaal, geëmailleerd staal, gehard glas of vitrokeramisch glas. Roestvrij en geëmailleerd staal verschillen van look en ondergrond van elkaar. Het verschil tussen staal en glas is het gebruiksgemak. Glas laat zich makkelijker reinigen dan staal. Ook biedt glas het voordeel dat het niet kan gaan roesten. Het vitrokeramisch glas onderscheidt zich van het geharde glas doordat het hittebestendig is. Hierdoor kan een brander in het vitrokeramisch glas worden geïntegreerd net zoals bij een metalen ondergrond. Bij een gehard glazen ondergrond zal rond de brander een metalen beschermring worden aangebracht om te vermijden dat het glas direct in contact komt met de hitte van de vlam. Beide glazen oplossingen zijn volwaardige alternatieven voor de metalen ondergronden maar toch dient men in acht te nemen dat ze minder stootbestendig zijn.
Gas op glas kookplaat:
Houd u van koken op gas, maar u wilt een kookplaat met een moderne uitstraling zoals een inductiekookplaat, dan is een gas op glas kookplaat iets voor u. Deze kookplaten zijn strakker vormgegeven en hebben een glazen oppervlakte die een mooie glans geeft. Het voordeel van een glazen oppervlak is dat je er gemakkelijker reinigt dan een gewone gaskookplaat.