Grote voorraad SOLDEN, bestel tijdig uw toestellen!

Kookplaat elektrisch

Vanaf vier inbouwtoestellen bieden wij mogelijks nog lagere set-prijzen aan. Bel op 059/331625 of mail ons en wij maken voor u een offerte.

Filters tonen
Aantal zones Uitleg
Plaatsing in het werkblad Uitleg
Merken
Op voorraad in winkel
7000m² STOCK VOORRAAD "onmiddellijk beschikbare voorraad"
Mail ons (internet@loeters.be) Vanaf meerdere inbouwtoestellen maken wij u soms nog betere set prijs.
Betaal een voorschot van 10% via onze website om uw toestellen pas later te leveren.
Terugname oud toestel bij afhaling of levering

Elektrische kookplaat kopen bij Elektro Loeters
Ontdek nu onze grote voorraad aan de laagste prijs in onze winkel.
Een elektrische kookplaat is een ietwat klassiekere kookplaat veelal met een kader in inox, geschikt voor potten en pannen met vlakke bodem. Deze kookplaat wordt vaak ingebouwd in kleine studios, studentenkamers of huurappartementen. Het is een compacte kookplaat met een beperkt aantal kookzones, die langzaam opwarmen en afkoelen. De kookplaat blijft dus wel enige tijd warm, waardoor er een beperkte mate aan energie verloren gaat. Een elektrische kookplaat kopen is een goedkoop alternatief en ideaal voor kleine keukens. In ons aanbod hebben we topmerken als Beko, Bosch, ... met een eigen uitgebreide productinformatie. Weet u niet waarop u moet letten bij kopen van een nieuwe electrische kookplaat? Vraag dan advies in één van onze winkels. Wij helpen u graag verder.
Onze toestellen zijn onmiddelijk beschikbaar om mee te nemen.
Alles om te koken bij Loeters.be
Elektro Loeters geeft je exra veel reden om online u electrische kookplaat te bestellen. Dankzij onze webshop kan je gemakkelijk van thuis uit bestellen en laten leveren. Je moet niet meer de hele stad aflopen om de perfecte electrische kookplaat te vinden, je vindt ze allemaal onder één dak op loeters.be. Hierdoor hoeft het ook nooit meer tijdrovend te zijn en kan je met één simpele klik op de muis bestellen. Met een handige navigatie in de shop en duidelijk overzicht u alle electrische kookplaten vinden die u zich maar kan bedenken. Op zoek naar een betaalbaar toestel van topkwaliteit? Bekijk snel ons assortiment goedkope electrische kookplaten en geniet van onze snelle levering en de beste service!
© 2022 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap