KOOP NU GOEDKOOP, ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR

Kookplaat vitrokeramisch

Vanaf vier inbouwtoestellen bieden wij mogelijks nog lagere set-prijzen aan. Bel op 059/331625 of mail ons en wij maken voor u een offerte.

Bekijk hier ook onze inductie kookplaten

Filters tonen
Nisbreedte (mm) Uitleg
Breedte kookplaat Uitleg
Aantal zones Uitleg
Afwerking rand Uitleg
Plaatsing in het werkblad Uitleg
Merken
Op voorraad in winkel

Uw zoekactie had geen resultaat. Echter, het door u gezochte artikel kunnen wij toch in de aanbieding hebben! Contacteer ons voor de laagste prijs: 059/33 16 25 of internet@loeters.be

Contacteer ons voor meer informatie.

7000m² STOCK VOORRAAD "onmiddellijk beschikbare voorraad"
Mail ons (internet@loeters.be) Vanaf meerdere inbouwtoestellen maken wij u soms nog betere set prijs.
Betaal een voorschot van 10% via onze website om uw toestellen pas later te leveren.
Terugname oud toestel bij afhaling of levering

Vitrokeramische kookplaten

Een vitrokeramische kookplaat is een type kookplaat dat gebruikmaakt van elektrische verwarmingselementen onder een glad, keramisch oppervlak. Via infrarode straling en elektrische geleiding geven ze warmte af aan de afgebakende zones. Dit zorgt ervoor dat de warmte na het koken blijft hangen, zodat de pan niet gelijk afkoelt. Let er wel op bij het kopen van een vitrokeramische kookplaat dat u de geschikte pannen aankoopt, met vlakke bodem voor de optimale warmteoverdracht. Ook zijn deze kookplaten populair vanwege hun strakke design en makkelijke onderhoud.

Verschil tussen keramische en vitrokeramische kookplaat

Hoewel de termen 'keramische kookplaat' en 'vitrokeramische kookplaat' vaak door elkaar gebruikt worden, is er een klein verschil. Alle vitrokeramische kookplaten zijn keramisch, maar niet alle keramische kookplaten zijn vitrokeramisch. Het verschil zit in het type keramisch glas dat gebruikt wordt. Het woord 'vitro' verwijst naar het glasachtige keramische materiaal dat de warmte efficiënt geleidt.

Vitrokeramische kookplaat reinigen

Een vitrokeramische kookplaat reinigen is eenvoudig. Gebruik een zachte doek of spons met een beetje zeepwater of een speciale reiniger voor keramische kookplaten. Vermijd het gebruik van schuurmiddelen of harde borstels, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Goedkope vitrokeramische kookplaten kopen bij Elektro Loeters

Moderne vitrokeramische kookplaten zijn er in veel verschillende afmetingen, kookzones en functies. Vind de keramische kookplaat die bij jouw kookbehoeften past. Ook biedt Elektro Loeters een ruim aanbod aan verschillende merken en onmiddellijk beschikbare goedkope vitrokeramische kookplaten zoals AEG, Bosch, Samsung,Domo, Beko en Novy. Door onze gigantische stockplaats kunnen wij grotere hoeveelheden aankopen en zorgen we voor de beste prijs/kwaliteit in elektro. Bij aankoop van minstens 4 inbouwtoestellen bieden wij u trouwens een nog scherpere setprijs aan. Weet u niet waarop u moet letten bij een vitrokeramische kookplaat kopen? Vraag dan advies in één van onze winkels of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Vitrokeramische kookplaten afhalen bij Elektro Loeters

Wanneer jij jouw keramische kookplaat afhaalt, ontvang je extra afhaalkorting. Heeft u uw kookplaat niet meteen nodig? Bij Loeters stockeren wij uw toestellen gratis tot zes maanden na betaling van een voorschot van slechts 10%. Bovendien biedt Elektro Loeters de mogelijkheid voor verlengde garantie op de meeste toestellen voor slechts 59 euro. Dit maakt de aanschaf van uw goedkope vitrokeramische kookplaat nog leuker. Bij levering neemt Elektro Loeters uw oude toestel gratis mee. Betaal op onze website rechtstreeks met digitale Ecocheques van Monizze en Sodexo, via kredietkaart of Bancontact. In uw Loeters winkel kan u betalen met ecocheques, zowel in papieren vorm als elektronisch.

© 2024 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - BE0460.057.637 - A Brackxstraat 6 Oostende - Sitemap