Maak van 'goedkoop kopen' een gewoonte !

Vaatwassers inbouw

Vanaf vier inbouwtoestellen bieden wij nog lagere set-prijzen aan. Bel op 059/331625 of mail ons en wij maken voor u een offerte.

Actie geldig tot 31-05-17

ONZE BESTSELLERS

Inbouwvaatwasser kopen bij Elektro Loeters

Een volledig integreerbare vaatwasser of half integreerbare vaatwasser is onze specialiteit. Wij verkopen kwalitatieve merken als AEG, Siemens, Bosch, Whirlpool, Neff aan de laagste prijs. Verlengde waarborg is mogelijk tot 5 jaar op alle types vaatwasser in ons gamma.

Het type inbouw vaatwasser wordt bepaald door het bedieningspaneel aan de voorzijde van het toestel (integreerbaar) of de bovenzijde (volledig integreerbaar).

Wij bieden u een ruime keuze aan. In de meeste gezinnen wordt een standaard vaatwasser gekozen met een onderbouwhoogte van minstens 81cm hoog. Uitzonderlijk dienen de extra hoge vaatwassers (XXL) voor keukens met een onderbouwhoogte van 86cm hoog. Als geen van deze beide formaten een oplossing bieden in jouw keuken, dan hebben wij ook de compacte en extra smalle vaatwassers van 45cm breed of hoog. Voor vragen over onze ruime voorraad vaatwassers, kom dan naar jouw dichtsbijzijnde Loeters winkel of bel ons op +32 59 33 16 25.

Loeters tip bij vaatwassers:

Vul zout en glansspoelmiddel tijdig bij of gebruik 3-in-1 vaatwastabletten.

Open de vaatwasser niet tijdens het programma.

Levering aan huis mogelijk
Meer dan 1.000 verschillende artikelen op voorraad
Koop nu en wij stockeren voor u
Betaal enkel een voorschot en de rest bij afhaling
© 2017 Elektro Loeters NV - Bel ons op +32 59 331625 (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap
BEL ONS OP
+32 59 331625
Maandag tot zaterdag van 9u tot 18u