Grote voorraad GOEDKOOP, direct beschikbaar!

Wijnkasten inbouw

Vanaf vier inbouwtoestellen bieden wij mogelijks nog lagere set-prijzen aan. Bel op 059/331625 of mail ons en wij maken voor u een offerte.

Filters tonen
Hoogte wijnkast Uitleg
Hoeveelheid flessen
Temperatuurzones Uitleg
Glazen deur
Merken
Op voorraad in winkel
1 | 2 | 3 | 4 |
38 artikels gevonden
1 | 2 | 3 | 4 |
7000m² stock voorraad "onmiddellijk beschikbare voorraad"
Mail ons (internet@loeters.be) Vanaf meerdere inbouwtoestellen maken wij u soms nog betere set prijs.
Betaal een voorschot van 10% via onze website om uw toestellen pas later te leveren.
Terugname oud toestel bij afhaling of levering

Inbouw wijnklimaatkast of wijnkast goedkoop kopen bij Elektro Loeters

Geniet u af en toe van inspirerende wijn? Of bent u verknocht aan verrukkelijke champagne? Dan wilt u natuurlijk dat die goed bewaard én geserveerd worden. Pas dan komt de smaak volledig tot zijn recht. En haalt u het meeste uit uw godendrank. Met een wijnklimaatkast geeft u uw collectie wijnen en champagnes wat zij verdient.
Wijnklimaatkast: voordelen
Waarom volstaat een gewone koelkast niet? Omdat een wijnklimaatkast uw drank op de ideale temperatuur bewaart. U bent ook zeker van de gepaste luchtvochtigheid. En omdat deze kast geen compressor heeft, stelt hij uw kostbare flessen niet bloot aan trillingen. Uw wijnen en champagnes? Met een wijnklimaatkast krijgen die een eersteklas behandeling. Een wijnklimaatkast van Loeters – laat die flessen maar knallen!
Bij Elektro Loeters bieden we kwalitatieve en energiezuinige wijnkoelkasten van onder andere Liebher, Smeg, Climadiff, AEG en andere merken.
Onze toestellen zijn ook onmiddellijk beschikbaar om mee te nemen. Elektro Loeters biedt een grote voorraad huishoudtoestellen aan aan de laagste prijs. Onze toestellen zijn ook onmiddellijk beschikbaar om mee te nemen uit onze winkels. Ontvang een afhaalkorting bij afhaling in onze winkel, of krijg een snelle levering. In uw Loeters winkel kan u betalen met ecocheques, zowel in papieren vorm als elektronisch. Heeft u uw toestellen niet meteen nodig? Bij Loeters stockeren wij uw toestellen gratis tot zes maanden mits betaling van een voorschot van slechts 10%.
Elektro Loeters biedt u bovendien de mogelijkheid voor verlengde garantie op de meeste toestellen voor slechts 59 euro.
Alles om u flessen koel (en goedkoop) te bewaren bij Loeters.be
Door onze gigantische stockplaats kunnen wij grotere hoeveelheden aankopen en zorgen we voor de beste prijs/kwaliteit in elektro. Bij aankoop van meerdere inbouwtoestellen bieden wij u een nog scherpere setprijs aan. U kan uw prijsaanvraag mailen (internet@loeters.be) of rechtstreeks aanvragen via onze website, kies uw toestel en klik op "offerte aanvragen".
Loeters Tip: Als u een inbouw wijnkast wenst te kopen, zit u bij Elektro Loeters goed. Kijk goed of u een onderbouw of inbouw wijnkast wenst te kopen. Onderbouw wijnkasten zijn voor onder het keukenwerkblad, inbouw wijnkasten zijn voor in een kolomkast. Vraag meer info in uw Loeters winkel!

© 2022 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap