KOOP GOEDKOOP uit VOORRAAD !

Kranen

7000m² STOCK VOORRAAD "onmiddellijk beschikbare voorraad"
Mail ons (internet@loeters.be) Vanaf meerdere inbouwtoestellen maken wij u soms nog betere set prijs.
Betaal een voorschot van 10% via onze website om uw toestellen pas later te leveren.
Terugname oud toestel bij afhaling of levering

Kraan goedkoop kopen bij Elektro Loeters
Onder de keukenkraan worden karaffen gevuld, pannen gespoeld, bestek afgewassen,... Dagelijks wordt de kraan op regelmatige basis open en dicht gedraaid. Elke gebruiker manipuleert daarbij de kraan op zijn eigen manier. De kraan moet dus tegen veel opgewassen zijn. Een kraan moet goed en betrouwbaar functioneren, gebruiksvriendelijk en robuust zijn.
De kraan zorgt in de keuken voor de "finishing touch". Afhankelijk van stijl, materiaal- of kleurgebruik kan u bij Loeters terecht voor een kraanuitvoering die uw werkblad opwaardeert.
Overal ter wereld wordt water gebruikt om te drinken en te koken. In de keuken hebben we soms wel 100 keer per dag stromend water nodig! Dat er water uit de kraan komt is voor onze zo vanzelfsprekend dat we niet direct aan water denken als we het woord 'keuken' horen. Helaas vergeten we dan het meest gebruikte onderdeel in de keuken: de keukenkraan. Iets wat we zo vaak gebruiken moet duurzaam zijn en elke dag perfect functioneren. Aangezien keukens steeds meer veranderen in echt leefruimtes, moeten ze er bovendien ook goed uitzien.
Stel u voor, u drinkt heerlijk fris bronwater - een levenslustig opwekkend gevoel, een dorstlessend moment en absolute zuiverheid. Beeld u nu in dat hetzelfde heilzame, zuivere water direct uit uw keukenkraan komt. De verschillende mogelijkheden kunnen water veranderen in vers, gefilterd water dat fris en natuurlijk smaakt. Gefilterd, gekoeld en bruisend water, al dan niet gecombineerd, voor dat perfecte verfrissende gevoel? Maakt u het zich liefst makkelijk en bepaalt u liefst met 1 hendel de temperatuur van uw water? Kies dan voor een ééngreepskraan. Heeft u liever een meer landelijk design of een meer nostalgische look, kies dan voor een tweegreepskraan waarbij u zowel een hendel voor het warme en een hendel voor het koude water heeft. Bij Loeters zorgen we voor de ideale kraan en zo helpen we allemaal om de toekomst van water, onze meest kostbare natuurlijke rijkdom, veilig te stellen.

© 2022 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap