Grote voorraad SOLDEN, bestel tijdig uw toestellen!

Wijnkasten vrijstaand

Filters tonen
Hoogte wijnkast Uitleg
Glazen deur
Hoeveelheid flessen
Temperatuurzones Uitleg
Merken
Op voorraad in winkel
1 | 2 | 3 |
27 artikels gevonden
1 | 2 | 3 |
7000m² STOCK VOORRAAD "onmiddellijk beschikbare voorraad"
Mail ons (internet@loeters.be) Vanaf meerdere inbouwtoestellen maken wij u soms nog betere set prijs.
Betaal een voorschot van 10% via onze website om uw toestellen pas later te leveren.
Terugname oud toestel bij afhaling of levering

Wijnkasten of wijnkoeler goedkoop kopen bij Elektro Loeters
Bent u op zoek naar de ideale manier om uw flessen wijn te bewaren? Met een wijnkast of wijnkoeler bent u zeker van de juiste temperatuur en een evenwaardige luchtvochtigheid als in een echte wijnkelder voor het bewaren van uw wijnen. Bij Elektro Loeters bieden we kwalitatieve en energiezuinige wijnkoelkasten van onder andere Liebherr wijnkasten, Haier wijnkasten, Smeg wijnkasten, Climadiff wijnkasten, Avintage wijnkasten en andere gekende merken. U vindt bij ons wijnkoelkasten die zelfs tot meer dan 300 flessen wijn kunnen bewaren. Kortom, Elektro Loeters helpt u graag bij het kopen van uw wijnkoelkast. Alle toestellen beschikken tevens over een eigen uitgebreide productinformatie met daarin andere kenmerken als de kleur en het materiaal, het aantal schappen en temperatuurzones en het geluidniveau. Wilt u een wijnkoelkast kopen maar weet u niet waar u moet opletten? Vraag advies in één van onze winkels of online, wij helpen u graag bij u beslissing.
Elektro Loeters biedt een grote voorraad huishoudtoestellen aan aan de laagste prijs. Onze toestellen zijn ook onmiddellijk beschikbaar om mee te nemen uit onze winkels. Ontvang een afhaalkorting bij afhaling in onze winkel, of krijg een snelle levering. In uw Loeters winkel kan u betalen met ecocheques, zowel in papieren vorm als elektronisch. Heeft u uw toestellen niet meteen nodig? Bij Loeters stockeren wij uw toestellen gratis tot zes maanden mits betaling van een voorschot van slechts 10%.
Elektro Loeters biedt u bovendien de mogelijkheid voor verlengde garantie op de meeste toestellen voor slechts 59 euro.
Alles om u flessen koel te bewaren bij Loeters.be
Elektro Loeters geeft u extra veel reden om online uw wijnkast te bestellen. Dankzij onze webshop kan u gemakkelijk van thuis uit bestellen en laten leveren. U hoeft niet meer de hele stad aflopen om de perfecte wijnkoelkast te vinden, u vindt ze allemaal onder één dak op loeters.be. Hierdoor hoeft het ook nooit meer tijdrovend te zijn en kan u met één simpele klik op de muis bestellen. Met een handige navigatie in de shop en duidelijk overzicht kan u alle wijnkoelkasten vinden die u zich maar kan bedenken. Op zoek naar een betaalbaar toestel van topkwaliteit? Bekijk snel ons assortiment goedkope wijnkoelkast en geniet van onze snelle levering en de beste service!
Door onze gigantische stockplaats kunnen wij grotere hoeveelheden aankopen en zorgen we voor de beste prijs/kwaliteit in elektro. Bij aankoop van meerdere inbouwtoestellen bieden wij u een nog scherpere setprijs aan. U kan uw prijsaanvraag mailen (internet@loeters.be) of rechtstreeks aanvragen via onze website, kies uw toestel en klik op "offerte aanvragen".
Kortom, bij Loeters doen we er alles aan om u een minimale prijs en maximale service te bieden. Voor meer informatie over energiezuinige koelkasten bij Loeters kan u terecht in 1 van onze 8 winkels, of u kan ons contacteren via internet@loeters.be (+3259/33 16 25).

© 2022 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap