KOOP NU GOEDKOOP, ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR

Vaatwassers vrijstaand

Wist u dat: (Lees verder)

  • U de handige functie startuitstel op uw vaatwasser kan instellen? U kan uw vaatwas dan flexibel plannen als u controle wil hebben over het energieverbruik en de timing van uw vaatwas, wat zorgt voor een lagere energiefactuur.
  • De energieklasse en het energieverbruik aangeven hoe zuinig uw vaatwasser is?
  • Het geluidsniveau wordt aangeduid in decibel (dB)?
  • U de bovenplaat van de vaatwasser kunt afnemen, om deze toch in de nis te laten passen?
  • U de vaatwasser kan bedienen vanop uw smartphone?
Filters tonen
Bestekvoorziening Uitleg
Energielabel Uitleg
Kleur
Breedte vaatwas
Merken
Op voorraad in winkel

Uw zoekactie had geen resultaat. Echter, het door u gezochte artikel kunnen wij toch in de aanbieding hebben! Contacteer ons voor de laagste prijs: 059/33 16 25 of internet@loeters.be

Contacteer ons voor meer informatie.

7000m² STOCK VOORRAAD "onmiddellijk beschikbare voorraad"
Mail ons (internet@loeters.be) Vanaf meerdere inbouwtoestellen maken wij u soms nog betere set prijs.
Betaal een voorschot van 10% via onze website om uw toestellen pas later te leveren.
Terugname oud toestel bij afhaling of levering

Hoe uw vrijstaande vaatwasser kiezen?

Hoe zuinig is uw vaatwasser?

Het energielabel geeft aan hoe zuinig de vaatwasser is. Momenteel is energieklasse A het energiezuinigst. Wil u exact weten hoeveel de vaatwasser per 100 wasbeurten verbruikt? Bekijk dan zeker ook het energieverbruik op het energielabel.

Wil u meer weten over het energielabel en hoeveel dit u kan besparen? Klik dan hier!

Hoe luid is uw vaatwasser?

Door de uitstekende geluidsisolatie zijn de meeste vaatwassers nog nauwelijks hoorbaar. De meeste vaatwassers hebben een geluidsniveau rond de 45dB, wat u kan vergelijken met een rustige kamer of een bibliotheek.

Wanneer wordt een vaatwasser als stil beschouwd? Hieronder een kort overzicht:

  • Luid: 49 dB of meer
  • Normaal: 44-48 dB
  • Stil: minder dan 43dB

Indien het geluidsniveau belangrijk is voor u, dan kan u deze terugvinden op het energielabel. Let op: een toestel met 3 dB minder is dubbel zo stil!

Welke slimme functies op uw vaatwasser?

Uw vaatwasser bedienen via uw smartphone? Dat is bij de meeste fabrikanten al mogelijk. Vanop afstand de vaat starten of stoppen, meldingen ontvangen, ... de vaat doen was nog nooit zo makkelijk! Indien u problemen heeft om uw vaatwasser te verbinden met uw smartphone, bekijk dan zeker onze hulppagina's.

Wil u uw vaat pas op een later tijdstip laten starten? Maak dan gebruikt van startuitstel (of eindtijduitstel). Zo kan u flexibel plannen, wat uw verbruik ten goede komt.

Kan ik een vaatwasser onder het werkblad plaatsen?

Bij de meeste vaatwassers is het mogelijk om het bovenblad van de vaatwasser af te nemen. Zo is het mogelijk om deze toch onder uw werkblad te schuiven en in de nis te laten passen. Informatie hierover vindt u terug in de installatiehandleiding van de vaatwasser.

Wil u zelf de bovenplaat niet verwijderen, maar wenst u toch een vaatwasser met afgewerkt front onder het werkblad plaatsen? Bekijk dan zeker ook onze vaatwassers zonder bovenblad

Terug naar boven

© 2024 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - BE0460.057.637 - A Brackxstraat 6 Oostende - Sitemap