KOOP NU GOEDKOOP, ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR

Diepvriezers

MEEST VERKOCHTE TOESTELLEN

191cm - 70cm breed - 8 vakken - Wit - NoFrost - Vrijstaande Diepvries / Bosch GSN 58 AWCV
191cm - 70cm breed - 8 vakken - Wit - NoFrost - Vrijstaande Diepvries / Bosch GSN 58 AWCV
€ 974
175cm - 70 cm breed - 7 vakken - Wit - NoFrost - Vrijstaande Diepvries / Whirlpool WVA 31612NFW 2
175cm - 70 cm breed - 7 vakken - Wit - NoFrost - Vrijstaande Diepvries / Whirlpool WVA 31612NFW 2
€ 599
85cm - 55cm breed - 4 vakken - Wit - Tafelmodel Diepvries / Exquisit GS 80-E-040 EW
85cm - 55cm breed - 4 vakken - Wit - Tafelmodel Diepvries / Exquisit GS 80-E-040 EW
€ 219
85cm - 55cm breed - 3 vakken - Wit - Tafelmodel diepvries / Exquisit GS 81-040 CW
85cm - 55cm breed - 3 vakken - Wit - Tafelmodel diepvries / Exquisit GS 81-040 CW
€ 319
191cm - 70cm breed - 8 vakken - Wit - NoFrost - Vrijstaande diepvries / Siemens GS 58 NAWEV
191cm - 70cm breed - 8 vakken - Wit - NoFrost - Vrijstaande diepvries / Siemens GS 58 NAWEV
€ 724
7000m² STOCK VOORRAAD "onmiddellijk beschikbare voorraad"
Mail ons (internet@loeters.be) Vanaf meerdere inbouwtoestellen maken wij u soms nog betere set prijs.
Betaal een voorschot van 10% via onze website om uw toestellen pas later te leveren.
Terugname oud toestel bij afhaling of levering

Vriezer Kopen

Wilt u een nieuwe vriezer kopen? Dan bent u bij Elektro Loeters aan het juiste adres. Elektro Loeters heeft steeds een ruime voorraad onmiddellijk beschikbare toestellen in de winkels. Door onze gigantische stockplaats kunnen wij grotere hoeveelheden aankopen en zorgen we voor de beste prijs/kwaliteit elektro. Zo heeft u een vriezer voor een passende prijs. Weet u niet waar u moet beginnen? Wij helpen u een eind op weg.

Diepvriezer specificaties

U kunt bij het kopen van uw nieuwe diepvries rekening houden met een paar dingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen Frost en No Frost vriezer, een ingebouwde vriezer, een vrijstaande vriezer of een grote diepvrieskast. Wij leggen u de verschillen uit.

No Frost

Bij Elektro Loeters kunt u kiezen tussen verschillende diepvriezers. U kunt een‘gewone’ vriezer en een No Frost vriezer kopen. Een vriezer met No Frost voert vocht af via luchtcirculatie. De lucht blijft zo droog en hierdoor ontdooit en verdampt het apparaat het ijs. Dit betekent dat er een eind komt aan ijsvorming en zo is het ontdooien van uw diepvries verleden tijd.

Energieklasse diepvriezer

Diepvriezers verbruiken veel energie aangezien deze continu actief blijven. Het is dan ook van belang voor uw energierekening om te letten op het verbruik van uw vriezer. Om te zien hoe zuinig een diepvries is, kijkt u naar het energielabel. Dit energielabel gaat van G naar A. Een diepvries met een A-klasse verbruikt minder stroom dan een E-klasse. Bij ons kunt u een vriezer kopen van energielabel F tot en met C tegen een scherpe prijs.

Horeca Diepvries

Bij Elektro Loeters hebben wij een gigantisch aanbod horeca diepvriezers op voorraad. Er zijn verschillende soorten horeca vrieskisten in diverse soorten en maten, statische of geforceerde koelingen, normale ontdooi cyclus of heetgasontdooiing. In ons aanbod verkopen wij Liebherr en Exquisit, telkens met hun eigen uitgebreide productinformatie. Ons aanbod is enorm uitgebreid maar vooral zeer goedkoop.

Goedkope vriezer kopen

Wilt u een nieuwe vriezer kopen, maar u weet niet waarop u moet letten? Vraag advies in één van onze 8 winkels. Heeft u uw toestellen niet meteen nodig? Bij Loeters stockeren wij ze gratis tot zes maanden mits betaling van een voorschot van slechts 10%. Ook nemen we uw oude toestel bij levering gratis voor u mee

Als u een vriezer heeft gekozen kunt u ervoor kiezen om online een voorschot te betalen en de rest in de winkel. Bij afhaling ontvangt u een afhaalkorting maar er is ook een optie voor snelle levering.

U kunt bij ons betalen met digitale Ecocheques van Monizze en Sodexo. Daarnaast biedt ELektro Loeters de mogelijkheid voor verlengde garantie op de meeste toestellen voor slechts 59 euro. Bij aankoop van meerdere inbouwtoestellen bieden wij u een nog scherpere setprijs aan. U kunt uw prijsaanvraag mailen naar internet@loeters.be of aanvragen via onze website.

Kortom, bij Loeters doen we er alles aan om u een minimale prijs en maximale service te bieden. Neem voor een goedkope vriezer vooral contact met ons op via 059 331625.

© 2024 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - BE0460.057.637 - A Brackxstraat 6 Oostende - Sitemap