KOOP NU GOEDKOOP, ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR

Tips en weetjes

Waar moet ik op letten bij het transporteren van elektro toestellen?

Wasmachine:

De wasmachine wordt voor transport beschermd om eventuele beschadiging van het toestel tijdens het transport te voorkomen. Dit beschermingsmateriaal en transportbouten moeten absoluut worden verwijderd voordat u de machine gebruikt.

Koelkast:

Indien het toestel in een horizontale positie is vervoerd, moet u het opnieuw rechtzetten en 4 uur wachten alvorens de stekker in het stopcontact te steken. Het is mogelijk dat een kleine hoeveelheid olie in het koelingcircuit is geraakt. U moet de olie de tijd geven om terug naar de motor te vloeien voordat u het apparaat in werking stelt. Doet u dat niet, dan kan de koelkast beschadigd raken.

Diepvriezer:

Indien het toestel in een horizontale positie is vervoerd, moet u het opnieuw rechtzetten en 4 uur wachten alvorens de stekker in het stopcontact te steken, zodat de interne smeermiddelen van de compressor die tijdens het transport werden bewogen, zich opnieuw kunnen stabiliseren.

Terug naar veelgestelde vragen

© 2024 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - BE0460.057.637 - A Brackxstraat 6 Oostende - Sitemap