KOOP NU GOEDKOOP, onmiddellijk beschikbaar!

Advies over onze inbouw vaatwassers

Soorten inbouw vaatwassers

Bij Elektro Loeters hebben wij een groot assortiment "onmiddellijk beschikbare" integreerbare vaatwassers. Er zijn drie grote soorten te onderscheiden: volledig integreerbare vaatwassers, integreerbare vaatwassers met frontbediening, en 'vaatwassers zonder een bovenblad' voor onder werkblad.


Volledig Integreerbare Vaatwassers

Een volledig integreerbare vaatwasser is een inbouw vaatwasser met de bediening aan de binnenzijde. U ziet de bediening enkel als u de vaatwasser open doet. Om dit type vaatwasser in te bouwen, is het belangrijk dat u de nismaten goed opmeet. Zo weet u zeker dat de vaatwasser past onder uw werkblad. Opgelet, deze vaatwassers hebben zelf geen frontpaneel. U plaatst het frontpaneel van uw eigen keuken over de deur van de vaatwasser heen. De vaatwas is dan volledig geïntegreerd in uw keuken.

Integreerbare vaatwassers met frontbediening
Een half integreerbare vaatwasser is een inbouw vaatwasser met de bediening aan de buitenzijde. Om dit type vaatwasser in te bouwen, is het belangrijk dat u de nismaten goed opmeet. Zo weet u zeker dat de vaatwasser past onder uw werkblad. Opgelet, deze vaatwassers hebben zelf geen frontpaneel. U plaatst het frontpaneel van uw eigen keuken over de deur van de vaatwasser heen.

Vaatwassers 'zonder bovenblad - voor onder een werkblad'
De 'onderbouw vaatwassers' zijn zonder bovenblad met eigen afgewerkte inox deur; voor onder het keukenwerkblad.

Nismaten inbouw vaatwassers

Naast de keuze van het type inbouwvaatwasser is het zeer belangrijk om goed te letten op de inbouwmaten van uw vaatwasser.
Onderstaand schema en bijhorend 3-stappenplan helpen u om de juiste vaatwasser te kiezen.

  1. Meet uw plint/sokkelhoogte (in mm.)
  2. Meet de hoogte van uw nis (de onderkant van de kast tot aan het tablet) (in mm.)
  3. Meet de hoogte van de deur (in mm.)

Als u deze 3 maten heeft opgemeten, zal u zien (met behulp van onderstaand schema) welke hoogte van inbouwvaatwas u nodig heeft.


Varioscharnieren

Een laatste belangrijke opmerking bij het kiezen van uw inbouwvaatwasser, is de bevestiging van de deur aan uw vaatwasser.
Hiervoor zijn er 2 belangrijke systemen op de markt: deur-op-deur bevestiging en sleepdeurbevestiging.
Standaard bij alle vaatwassers voorzien: Bij deur-op-deur wordt het meubelpaneel van je keuken direct op de deur van de vaatwas gemonteerd zodat deze 1 geheel vormen. Dit systeem is zelf makkelijk te bevestigen.
Enkel voorzien bij vaatwassers met varioscharnier: Bij sleepdeur hebben zowel de vaatwasdeur als het meubelpaneel een eigen scharnier die via geleiderails met elkaar worden verbonden. Voor mensen met IKEA-kasten thuis is dit het enige passende systeem voor inbouwtoestellen.
Klik hier voor onze vaatwassers met varioscharnieren
.
.
.
.
© 2023 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - BE0460.057.637 - A Brackxstraat 6 Oostende - Sitemap