Maak van goedkoop kopen een gewoonte!

Barbeque

Hoe een barbeque kiezen?

Haal je maar drie keer per jaar de barbeque boven, dan koop je best een stel op houtskool. Die kosten niet zo veel en je kan er toch veel kanten mee op

Wie frequenter barbecuet is vaak beter af met een toestel op gas of elektriciteit. “De smaak is dezelfde, wat men ook beweert. Bij die toestellen kan je namelijk ook perfect werken met kruiden en aroma’s. Ze zijn weliswaar iets duurder in aankoop, maar het verbruik ligt een pak lager omdat je alleen maar stookt op het moment waarop je warmte nodig hebt. Uiteindelijk win je zo de meerkost dubbel en dik terug.

Woon je op een appartement? Dan is een toestel op gas of elektriciteit wellicht aangewezen, aangezien houtskoolbarbecues op het balkon vaak verboden zijn. Ga zeker na wat je huurcontract erover zegt alvorens een toestel te kopen.

Ten slotte kan ook je vakantiebestemming bepalend zijn voor de keuze van je toestel: in sommige landen is barbecueën op houtskool (in de zomer) verboden.

© 2020 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap