Maak van 'goedkoop kopen' een gewoonte !

Betaling

Welke betalingsmogelijkheden zijn er in de winkels en op loeters.be?
In de Loeters winkels kunt u betalen met cash, Bancontact, kredietkaart (Visa, Mastercard), ecocheques (Sodexo, Edenred, Ecopass... ) en cadeaucheques betalen. Meer info over betaling met ecocheques vindt u hier.

Bij een online bestelling kunt u rechtstreeks betalen met Visa, Mastercard, American Express, Bancontact/Mister Cash, Maestro, Ideal. U kunt eveneens betalen via een klassieke overschrijving op rekeningnummer BIC BE30 3800 0517 3811.

Moet ik een voorschot betalen wanneer ik een artikel bestel?
Bij een bestelling in onze winkels wordt een voorschot van 10% met een minum bedrag van €50 gevraagd. Bij een online bestelling op onze website dient er volledig betaald te worden. Indien u enkel een voorschot wenst te betalen, kan dat via de klassieke overschrijving. Alvorens wij uitleveren, vragen wij om het volledige saldo bedrag te betalen.

Ik ben mijn aankoopbon verloren. Wat nu?
Mail naar internet@loeters.be en vermeld uw naam, adres, gegevens van het toestel en datum van aankoop.

Kan ik als schepen, ambassade, consulaat de btw terugkrijgen?
Terugvordering van de btw is mogelijk voor schepen, ambassade en consulaat. In onze winkels maken wij de nodige documenten op voor het in orde maken van de btw aftrek. Kom naar onze winkel voor meer info hierover.

Is het veilig om via de website loeters.be aan te kopen?
De rechtstreekse betalingen via Visa, Mastercard, American Express, Bancontact/Mister Cash, Maestro, Ideal verlopen in een streng beveiligde omgeving. Hiervoor werken wij samen met een externe partner die gespecialiseerd is in betalingen via het internet. Indien u dit wenst, kan u eveneens betalen door middel van een klassieke overschrijving.

Kan ik een duplicaat van mijn factuur krijgen?
Ja, stuur een mail naar internet@loeters.be en vermeld uw naam, adres, gegevens van het toestel en factuurnummer. U kunt ook terecht op het nummer +3259/33.16.25 en dit van maandag tot vrijdag tussen 8u en 18u en op zaterdag tussen 9u en 18u.

© 2017 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap
BEL ONS OP:
+32 59 331625
Maandag tot zaterdag