Nu: SOLDEN bij LOETERS!

Hoe onderhoud ik mijn koelkast en/of diepvriezer?

Reinigen bij eerste gebruik:
Reinig de binnenkant van het toestel met lauw water en afwasproduct voordat u er etenswaren in opbergt. Droog alles zorgvuldig af. Steek de stekker in het stopcontact en stel de thermostaat in op een gemiddelde temperatuur. Plaats enkele volle flessen in de koelkast. Dat helpt om de temperatuur in het toestel sneller te doen dalen. Zodra de temperatuur is bereikt, kunt u etenswaren in de koelkast plaatsen. Stel de thermostaat vervolgens bij in functie van de aangegeven temperatuur.

Reinigen: koelkastgedeelte
Om uw koelkast hygiënisch te houden moet u deze regelmatig reinigen. Schakel de stroomtoevoer uit. Verwijder de legplateaus, laden en deurvakken en reinig deze afzonderlijk. Maak de binnenkant van de koelkast schoon met een spons en een ontsmettende detergent (gebruik geen zuiver bleekwater). Begin bij het schoonmaken bovenaan. U kunt eveneens een tandenborstel gebruiken om het rubber van de deur te reinigen. Afspoelen met helder water. Droog alle oppervlakken alsook de legplateaus, laden en deurvakken met een schone doek. Plaats de afneembare onderdelen terug in uw koelkast. De koelkast kan weer worden aangezet.

Reinigen: diepvriesgedeelte
Net zoals de het koelkastgedeelte moet de diepvriezer regelmatig worden gereinigd. Door de stroomtoevoer uit te schakelen, ontdooit het diepvriesgedeelte. Maak de binnenkant schoon met een spons en desinfecterende detergent. Spoel met helder water. Droog alles af met een schone doek. De diepvriezer kan opnieuw worden aangezet. Een koelkast werkt niet in een zéér koude omgeving.

© 2020 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap
BEL ONS OP:
+32 59 331625
internet@loeters.be