Nu: SOLDEN bij LOETERS!

Idos bosch & Siemens

De wasmachine weet wat je wast.

I-DOS weegt de hoeveelheid was en scant de textielsoort. Sensoren meten aan de hand van het spoelwater hoe vuil de was is. Met deze informatie zorgt i-DOS ervoor dat precies de juiste hoeveelheid water en wasmiddel worden gebruikt, en het hele wasproces optimaal wordt uitgevoerd. Om het je nog makkelijker te maken, vul je de doseertank in één keer met 1,3 liter wasmiddel en heb je daar twintig wasbeurten lang geen omkijken meer naar.

Omdat je nog meer van onze wasmachines mag verwachten.

Perfect wassen, met oog voor mooie spullen en het mileu, begint wat ons betreft bij automatisch doseren. In drie prijsklassen hebben wij wasmachines daarom uitgerust met i-DOS: Serie 6, Serie 8 en de HomeProfessional serie. Met een Bosch HomeProfessional wasmachine met i-DOS beschik je over de meeste mogelijkheden om automatisch te wassen. Hieronder leggen we per prijsklasse uit hoe je zo snel mogelijk aan de slag kunt.

Haal een winnaar in huis met i-DOS.

Bezoekers van Kieskeurig.nl gaven een van de Bosch wasmachines met-DOS afgelopen zomer nog het cijfer 9. Behalve over i-DOS waren ze ook erg tevreden over het lage geluidsniveau en de gebruiksvriendelijkheid. Met de mening van testjury's en andere consumenten word je nog beter geholpen bij het kiezen en kopen van je nieuwe wasmachine.

© 2020 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap
BEL ONS OP:
+32 59 331625
internet@loeters.be