Nu: SOLDEN bij Loeters!

Levering met *Full service

Ja, ik neem een levering met full service (= aansluiting toestel)

Voor aankoop van "vrijstaande" toestellen uit de winkel zit aansluiting inbegrepen in de levering. Levering op verdiep is mogelijk enkel indien er een lift beschikbaar is.

Voor het aankoop van "vrijstaande" toestellen via onze webshop:

Waarom kiezen voor full service?

Uw nieuw toestel wordt geleverd, uitgepakt en aangesloten. Levering t.e.m. 3e verdiep in een huis zonder lift bij selecte toestellen . Enkel in Benelux.Onze toestellen met beschadigde verpakking zijn enkel voor afhaling in onze winkels. Bel ons even op +3259/33 16 25 voor meer info.

Hierbij geven wij nog enkele richtlijnen mee zodat uw full service vlot verloopt:

Als je wenst dat wij het oud apparaat meenemen, vragen wij om het toestel klaar te zetten aan de voordeur.

Zorg ervoor dat alle aansluitingspunten voorzien zijn, zodat onze chauffeur het toestel gebruiksklaar kan installeren. Wij trekken geen elektriciteitskabels of leidingen door. Als dit nog moet gebeuren, raden we aan om contact op te nemen met een elektricien of loodgieter.

De trap naar boven moet toegankelijk en breed genoeg zijn. Als je niet zeker bent over de toegankelijkheid van een toestel via de trap, kan je een foto van de trap doormailen naar internet@loeters.be.

Een draaitrap is helaas niet haalbaar om een groot witgoed toestel naar boven te brengen. Koelkasten, diepvriezers en fornuizen worden niet naar boven gebracht

 

Dag van afspraak van levering

1. Je ontvangt onmiddellijk een orderbevesting in je mailbox.
2. Je ontvangt een tweede mail met de verzendbevestiging waarop u een dag van levering kan kiezen . Of je ontvangt van ons een telefoontje om een leveringsdag af te spreken.
3. Op de dag van levering: Volg je bestelling via het Track & Trace systeem van de transportdienst. Of ontvang van ons een telefoontje dat onze chauffeur voor of na de middag komt.© 2019 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap
BEL ONS OP:
+32 59 331625
internet@loeters.be