Maak van goedkoop kopen een gewoonte!

Koeling

De extra achterwand in het koeldeel is enkele centimeters naar voren geplaatst. Hierdoor ontstaat een ruimte tussen deze achterwand en de verdamperplaat. In de achterwand van het koeldeel is een ventilator geplaatst die lucht uit het koeldeel aanzuigt. De lucht uit het koeldeel wordt tussen de achterwand en de verdamperplaat naar beneden gevoerd waar het extra koeling en vocht vanaf de verdamperplaat meeneemt. Deze extra koude en vochtige lucht wordt langs de BioFresh safes gevoerd. Afhankelijk van de safe en de instelling, de luchtvochtigheid in de HydroSafe kan naar wens worden ingesteld, wordt het vocht wel of niet vastgehouden. Geavanceerde elektronica houdt de temperatuur continu net boven de 0°C zodat niets bevriest.

Voordelen BioFresh:
Groente, fruit, vlees, vis en zuivelproducten blijven tot 3x langer vers
Verse producten in één keer voor de hele werkweek inkopen mogelijk
Véél minder vaak weggooien van voedsel
Behoud of zelfs toename van vitamines (92% hoger dan in normaal koeldeel)
Behoud van gewicht (gemiddeld 68% beter)
Anti-bacteria
AntiBacteria is een anorganische zilververbinding, die op heel betrouwbare wijze verhindert dat bacteriën, microben en schimmels zich gaan ontwikkelen en verspreiden. De met antiBacteria beklede wanden en de binnendeur van een koelkast of diepvriezer waarborgen een hygiënische netheid, ook wanneer er al eens contact is met bedorven etenswaren.

© 2020 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap