Nu: SOLDEN bij LOETERS!

Kookplaat met afzuiging

WELKE SOORTEN INBOUWDAMPKAPPEN BESTAAN ER?

Een dampkap in het werkblad is hot en heel wat gerenommeerde fabrikanten zijn dan ook meteen op de kar gesprongen. Het resultaat is een ruime variatie aan mogelijkheden met elk hun voor- en nadelen. Welke oplossing voor jou interessant is, zal afhangen van de grootte van je kookplaat en het formaat van de kookpotten. Een overzicht van de mogelijkheden krijg je hier.

TELESCOPISCHE DAMPKAPPEN

Zoals de naam al doet vermoeden, kan een telescopische dampkap in en uit het werkblad schuiven. Ze zal dus enkel zichtbaar zijn wanneer je gaat koken. Er bestaan diverse modellen met elk hun specifieke voordelen. Sommige worden zijdelings van het kookvuur geplaatst, anderen tussenin twee kookplaten en nog anderen over de volledige lengte achter de kookplaten.

KOOKVUUR MET RANDAFZUIGING

Bij dit type werkblad dampkappen wordt de lucht afgevoerd door een krachtige afzuiging rondom de kookplaat. Als je van een strak en minimalistisch interieur houdt en geen fervente kok bent is dit type afzuiging vast iets voor jou. Kook je vaak met hoge potten dan is een kookplaat met randafzuiging niet aangewezen.

© 2020 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap
BEL ONS OP:
+32 59 331625
internet@loeters.be