Nu: SOLDEN bij LOETERS!

reviews

Lars Vandenabeele

Keuze uit een grote voorraad en goedkope huishoudtoestellen. Verlengde waarborg. Steeds een snelle levering en een vlotte installatie. Zit je met een probleem heb je ook steeds de beste service .

Annabele Dewaele

Ik ben zeer tevreden over de aankoop van mijn toestel. Er was keuze uit een grote voorraad in de winkel en de prijzen waren ook in orde. Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam. Snelle levering en een vlotte installatie. Hier kom ik zeker nog eens terug!

Jason Vansteelant

Heel goed geholpen door het personeel met mijn zoektocht achter een nieuw wasmachine. Verlengde garantie mogelijk. Keuze uit een grote voorraad. Prijs/kwaliteit is ook goed. Na aankoop werd het toestel snel geleverd en vlot geïnstalleerd. Zeer tevreden over de service!

Liliana Dekesel

Ik had een vraag over een toestel en werd heel vlot geholpen. Er werd mij meteen ook verteld dat ik er een verlengde garantie mogelijk was op het toestel. Personeel is heel vriendelijk en zeer behulpzaam. Er is ook keuze uit een grote voorraad en de prijs/kwaliteit is ook goed. Na aankoop werd het toestel snel geleverd en vlot geïnstalleerd. Topservice!

Mathieu Verkindere

Heel tevreden over de aankoop van onze koelkast. We werden goed geholpen door het personeel en konden zo kiezen voor de juiste keuze uit een grote voorraad. De dag na onze aankoop werd de koelkast bij ons thuis afgeleverd. Er is ook een mogelijkheid tot een verlengde garantie. Zeer tevreden!

Veronique Peeters

Nieuwe winkel ontdekt op weg naar het shopping. Onder de indruk van de lage prijzen en voor ik het wist had ik een toestel mee in mijn auto. Snelle en correcte bediening in de winkel door mensen die er toch wat van kennen. Hier kom ik zeker terug!

Frederik Deroo

Ik heb hier onlangs een nieuwe wasmachine aangekocht, je hebt hier een keuze uit een grote voorraad. Top service en snelle levering. De installatie gebeurde ook heel vlot. De prijs/kwaliteit was zeer goed. Je had hierbij ook nog eens een verlengde waarborg.

Sammy Vermeersch

Zeer grote winkel en keuze uit een grote voorraad. Steeds goede prijs/kwaliteit. Er is ook een verlengde waarborg mogelijk. Snelle levering, vlotte installatie en een top service!

© 2020 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap
BEL ONS OP:
+32 59 331625
internet@loeters.be