Maak van goedkoop kopen een gewoonte!

vaatwassers

- vaatwasser-online-goedkoop-kopen

- goedkoopste-vaatwassers-online-kopen

- beste-prijs-voor-vaatwassers-online

- vaatwassers-kopen-in-oostende

- vaatwassers-kopen-in-gent

- vaatwassers-kopen-in-sint-niklaas

​​Er bestaan verschillende types vaatwassers:

Met zichtbaar bedieningspaneel: het bedieningspaneel blijft zichtbaar, enkel het deurgedeelte eronder wordt bedekt met een kastdeur of een decorpaneel in de stijl van de keuken.

Volledig geïntegreerd: de vaatwasser is onzichtbaar in de keuken en verstoort het keukenconcept niet. Hij is volledig ingebouwd achter een keukendeur of decorpaneel. Als u de deur opent kunt u de vaatwasser bedienen met de toetsen op de bovenkant van de deur.

De meeste keukens zijn voorzien op een vaatwasser met de standaardafmetingen van 85 x 60 x 60 cm.

Indien u weinig beschikbare ruimte heeft of indien u weinig vaat heeft, kan een smalle (45 cm breed) of compacte (45 cm hoog) vaatwasser een oplossing bieden. Een compacte vaatwasser kan zelfs op het werkblad geplaatst worden.

De breedte van een vaatwasser geeft vaak een goede indicatie over zijn volume. Een vaatwasser van 60 cm is voldoende voor 12 tot 14 bestekken, naargelang het model. Een model van 45 cm is geschikt voor 9 bestekken. Als u weinig plaats heeft in uw keuken kiest u het best voor een model met een breedte van 45cm. Een perfect compromis tussen plaatswinst en volume.

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt heeft de vaatwasser respect voor het milieu. In vergelijking met de vaat die u met de hand doet, bespaart u op drie gebieden met een afwasmachine:

> U bespaart water: de nieuwe toestellen gebruiken gemiddeld slechts 10 liter water in vergelijking met 50 liter water bij een vaat die u met de hand doet en voor dezelfde hoeveelheid vaat.

> U bespaart geld: met een vaatwasser spaart u meer dan € 100 per jaar uit aan verbruik van water en elektriciteit. Als uw toestel over de functie "startuitstel" beschikt en u een dag/nachtteller heeft, kunt u uw toestel de vaat laten doen tijdens de daluren.

> U bespaart tijd: in één jaar tijd zou u ongeveer 13 dagen spenderen aan de vaat met de hand!

Aangezien niet alle borden even groot zijn, is de binnenkant van uw vaatwasser flexibel: de bovenkorf kan in de hoogte verstelbaar zijn, soms kunt u de bordenrekken neerklappen enz. Naargelang het model en het merk beschikken vaatwassers over bepaalde kenmerken die het mogelijk maken de kuip in te richten.

Uitgestelde start: Met deze handige timerfunctie kunt u een tijdstip bepalen waarop u wil dat de vaat klaar is. Indien u ook over een nachtmeter beschikt, kunt u uw elektriciteitsfactuur verlichten door gebruik te maken van het goedkopere nachttarief. Abonnees met een nachtmeter besparen tot 40 % op hun elektriciteitsfactuur door hun vaatwasser 's nachts te laten werken.

​schuifscharnieren

​De toestellen van AEG die hier voor geschikt zijn, worden aangeduid in de catalogus met de eigenschap "Schuifscharnieren voor flexibele installatie"

Bij Bosch en Siemens wordt dit aangeduid met Vario-Scharnieren. Indien dit dus niet bij het toestel staat, zal de vaatwasser niet open gaan in hun keuken.

© 2020 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap