Maak van goedkoop kopen een gewoonte

5 JAAR VERLENGDE GARANTIE

"Vijf jaar garantie op inbouwtoestellen voor slechts €59" van Bosch, Siemens, Neff, AEG, Smeg, Whirlpool, Zanussi, Atag.

Omvang van de verlengde garantie:

- 5 jaar inclusief fabrieksgarantie ingaande onmiddellijk na aankoopdatum van uw toestel

- de verlengde garantie voorziet in een gratis technische tussenkomst voor defect veroorzaakt door een fout in het ontwerp, een constructie-, materiaal-,gietfout, dan wel een bewerkings- of montagefout ervan.

- de verlengde garantie geldt uitsluitend voor de eerste koper en is niet overdraagbaar.

Regeling van de verlengde garantie:

Het garantiecertificaat is enkel geldig bij vertoon van de gerelateerde aankoopfactuur en voor België.

De garantieovereenkomst vindt uitsluitend plaats door middel van herstelling of vervanging van het toestel. Als uw toestel moet vervangen worden, zal u een technisch gelijkwaardig toestel ontvangen of een terugbetaling waarbij rekening wordt gehouden met een afschrijving van 7% per begonnen levensjaar van het toestel.

Zodoende wij uw toestel kunnen registreren voor verlengde garantie hebben wij het artikelnummer en uw gegevens (naam, adres, tel, emailadres) nodig.


Wat te doen bij een technisch defect?

Bij een technisch probleem neemt u contact op met de servicedienst en geeft u melding van uw dossiernummer.

Tijdens de kantooruren kan dit op het nummer 089/500 700. Spoedig zal een technicien u telefonisch contacteren en een afspraak voor service aan huis met u maken.

© 2019 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap
BEL ONS OP:
+32 59 331625
internet@loeters.be