Nu: SOLDEN bij LOETERS!

Waar moet ik op letten bij het transporteren van elektro toestellen?

Wasmachine:
De wasmachine wordt voor transport beschermd om eventuele beschadiging van het toestel tijdens het transport te voorkomen. Dit beschermingsmateriaal en transportbouten moeten absoluut worden verwijderd voordat u de machine gebruikt.

Koelkast:
Indien het toestel in een horizontale positie is vervoerd, moet u het opnieuw rechtzetten en 4 uur wachten alvorens de stekker in het stopcontact te steken. Het is mogelijk dat een kleine hoeveelheid olie in het koelingcircuit is geraakt. U moet de olie de tijd geven om terug naar de motor te vloeien voordat u het apparaat in werking stelt. Doet u dat niet, dan kan de koelkast beschadigd raken.

Diepvriezer:
Indien het toestel in een horizontale positie is vervoerd, moet u het opnieuw rechtzetten en 4 uur wachten alvorens de stekker in het stopcontact te steken, zodat de interne smeermiddelen van de compressor die tijdens het transport werden bewogen, zich opnieuw kunnen stabiliseren.

© 2020 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap
BEL ONS OP:
+32 59 331625
internet@loeters.be