Nu: SOLDEN bij LOETERS!

Wasmachines

Soorten wasmachines:

U heeft de keuze uit twee soorten wasmachine. De eerste keuze is de frontlader, de traditionele versie zoals de meeste mensen die kennen. De tweede keuze is de toplader, deze is veel smaller dus neemt veel minder plaats in dan de klassieke wasmachine, bij deze wordt de was bovenaan beladen.

Inhoud/capaciteit:

Een belangerijk kenmerk van de wasmachine is de inhoud. Dit is afhankelijk van het aantal personen per gezin.

Trommelcapaciteit van 5 tot 7 kg: singles, huishoudens met weinig was.

Trommelcapaciteit van 8 tot 10 kg: huishoudens die regelmatig wassen, voor gemeenschappelijke woningen etc.

Trommelcapaciteit van 10 kg of meer: grote families of huishoudens die veel wassen.

Zorg dat uw machine nooit te vol beladen is. De was heeft genoeg ruimte nodig om te centrifugeren. Alleen zo krijg je de was zo proper mogelijk. Meestal staat in de handleiding hoeveel kilo er per programma in mag om de beste kwaliteit te verkrijgen.

Toerental:

De meeste machines gaan tegenwoordig van 1400 toeren/minuut tot 1600 toeren. Hoe sneller het toerental, hoe droger de was. Dit kan handig zijn voor natte lakens en handdoeken.

Programma's:

Tegenwoordig is er een grote keuze uit verschillende programma's. Deze gaan van anti-allergie tot extra snelle programma's van 15 minuten. Het aanbod is enorm.

Inductiemotor:

Er bestaan 2 soorten motors. De ene is aandrijving van de motor door middel van koolborstels. De tweede doet dit door middel van een inductiemotor. Deze is stiller en zuiniger dan de klassieke motor, ook heeft dit veel minder kans op slijtage wegens weinig tot geen wrijving.

© 2020 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap
BEL ONS OP:
+32 59 331625
internet@loeters.be