Maak van 'goedkoop kopen' een gewoonte !

LG

Filters verbergen
Koelen & Vriezen
Wassen & drogen
Door onze 9 échte winkels kan u onmiddellijk uw toestel meenemen of krijgt u een snelle levering
Nog betere prijs bij aankoop vanaf meerdere inbouwtoestellen
Koop nu en wij stockeren voor u
Betaal enkel een voorschot en de rest bij afhaling

LG

We bieden u een paar LG toestellen aan waaronder LG wasmachines, LG koelkasten en LG diepvriezers. LG is een Europees merk dat garant staat voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en service. U kan steeds rekenen op 2 jaar garantie.
Wasmachines van LG hebben een hele hoop nieuwe techonologieën: Met het DirectDrive systeem zitten er geen riemen meer in de wasmachine. In de plaats wordt de trommel rechstreeks aangedreven door de motor. Hierdoor verbruikt de wasmachine niet alleen veel minder electricteit maar zijn ze ook opmerkelijk stiller en duurzamer én krijg je er nog eens een garantie van 10 jaar op de motor van de wasmachine bovenop! Het True-Steam systeem in de wasmachines van LG zorgt ervoor dat je was beduidend minder kreuken vertoont en meer dan 99% van alle veelvoorkomende allergenen verwijderd! Bovendien zal dit stoomprogramma van uw wasmachine je was tot in het uiterste van de vezels reinigen! Met 6 Motion hoef je niet langer te twijfelen of je nu handwas of machinewas zou kiezen voor je delicate was. Wasmachines met deze technologie zorgen ervoor dat je was wordt behandeld met een combinatie van maximum 6 verschillende bewegingen waardoor zelfs de méést delicate stoffen zonder enig probleem schoon worden!
Een warmtepomp droogkast van LG bezorgt u ook steeds uitstekende resultaten en wel dankzij volgedne redenen. De LG Sensor Dry technologie die ervoor zorgt dat de trommel en droger meteen stoppen zodra uw was droog is. Dit via verschillende sensoren in de trommel die het vochtgehalte opmeten en zo uw droogkast niet alleen energiezuiniger maakt maar ook beter is voor uw textiel! LG droogkasten hebben ook een ruime programmakeuze en geoptimaliseerde toevoer van warme lucht. Deze zrogen er samen voor dat uw LG droger niet alleen snel en stil is maar ook nóg eens meer energie bespaart!. De grote trommels in onze droogkast zijn ook ideaal voor het drogen van grote stukken was zoals dekbedden. Hierdoor hoeft u uw droger minder aan te zetten, wat uw energieverbruik alleen maar verbetert! Ook hebben wij in onze droogkasten een antibacteriële laag die de verspreiding van ziektekiemen tegengaat. Dit alles plus een kinderslot en handige LED-display maken de LG droogkasten een must have voor in huis!
Bij LG maakt het niet uit, kies je voor een aparte koelkast, een vriezer, een combinatiekoelkast of een Amerikaanse koelkast, alle koelkasten en diepvriezers van LG garanderen smaak, veiligheid en besparing! De Indoor Icemaker geeft u 27,6 liter meer ruimte dan andere ijsmakers! Zo heeft u meer plaats voor opslag en technische nieuwigheden in uw koelkast of vriezer. Onze toestellen verbruiken dankzij de inverter motor ook heel wat minder energie! Een invertermoter van een koelkast of diepvries heeft immers maar één frictiepunt en past zijn rotaties aan de koelingsbehoefte aan, zodoende zal de motor minder aan- en uitslaan wat uw koelkast of diepvries ook meteen heel wat duurzamer maakt!. Dankzij het No Frost systeem bespaart u trouwens ook heel wat energie! Door de verdeling van koude lucht in uw koelkast of vriezer voorkomt LG enige ijsvorming waardoor het toestel anders opnieuw meer zou verbruiken! Ook dankzij de Moist Balance Crisper blijven al uw levensmiddelen langer vers door de vochtigheid nauwkeurig te regelen in uw koelkast of vriezer!
De motor van een Side by Side koelkast, ook gekend als een Amerikaanse koelkast, van LG is 45% zuiger dan een gewoon A-label! Hierdoor is hij beter voor uw portemonne én duurzamer, maar kunnen we u opnieuw een 10 jaar garantie aanbieden hierop! LG Amerikaanse koelkasten zijn ook leidingvrij en hoeven niet op het waterleidingnet aangesloten te worden. Je kan dus je Amerikaanse koelkast gelijk waar u wenst plaatsen. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact! De dispenser gebruikt enkel water die in een aparte tank in de koelkast zit. Enkele Amerikaanse hebben een viertraps luchtreiniger die de inhoud van uw Amerikaanse koelkast, zowel het frigo als diepvriesgedeelte, extra lang vers houdt! Dankzij de natuurlijke kiemendoder maakt deze functie komaf met geurtjes en verwijdert 99,9% van alle bacteriën die in een koelkast of diepvries voorkomen. Zo blijft niet alleen uw smaak behouden maar blijft alles in uw Amerikaanse koelkast nog eens superhygiënisch ook!
© 2017 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap
BEL ONS OP:
+32 59 331625
Maandag tot zaterdag