Scharniersysteem Inbouw Koelkast

Om de deur van uw kast te bevestigen aan de deur van uw koelkast zijn er verschillende systemen beschikbaar, nl. deur-op-deur of sleepdeur bevestiging. Het is belangrijk om vooraf te controleren welk systeem er in gebruik is als u al een inbouw koelkast heeft of welk systeem uw keuken vereist bij een nieuwe keuken. *U kan dit ook terugvinden op onze "hulp bij zelfplaatsing" pagina (https://www.loeters.be/nl/p/hulp-bij-zelfplaatsing) hoe u een inbouwkoelkast installeert of hoe u een sleepdeursyteem ombouwt naar een deur-op-deur systeem

Deur-op-deur bevestiging

Dit systeem heeft 1 deurscharnier. De meubeldeur zit bij dit systeem direct op de koelkast. Er zit geen ruimte tussen de deur van je koelkast en de meubeldeur.

Sleepdeur bevestiging

Zowel de meubeldeur als de koelkast heeft een eigen paar scharnieren. De meubeldeur zit niet direct op de koelkast, maar gaat open en dicht met een deurgeleider. Hierdoor openen de 2 deuren tegelijk als je de koelkast opent.

decor kader

Indien u geen afwerkingspaneel meer heeft (of als je bestaande deur maar 2 à 3 mm dik is), kan u ook een decor kader bestellen bij de fabrikant. Zo heeft u een mooi, afgewerkt deurpaneel dat bij uw koelkast past.