Scharniersysteem Inbouw Koelvriescombinatie

Om de deuren van uw kast te bevestigen aan de deuren van uw koelvriescombinatie zijn er verschillende systemen beschikbaar, nl. deur-op-deur of sleepdeur bevestiging. Het is belangrijk om vooraf te controleren welk systeem er in gebruik is als u al een inbouw koelvriescombinatie heeft of welk systeem uw keuken vereist bij een nieuwe keuken. *U kan dit ook terugvinden op onze "hulp bij zelfplaatsing" pagina (https://www.loeters.be/nl/p/hulp-bij-zelfplaatsing) hoe u een inbouw koelvriescombinatie installeert of hoe u een sleepdeursyteem ombouwt naar een deur-op-deur systeem

Deur-op-deur bevestiging

Bij een deur-op-deur systeem worden de deuren van uw kast rechtstreeks gemonteerd op de deuren van uw koelvriescombinatie. De deuren van uw kast bewegen synchroon met de deuren van uw koelvriescombinatie. Dit is wat moeilijker om te monteren, maar zorgt wel voor meer compactheid en stabiliteit.

Sleepdeur bevestiging

Zowel de meubeldeur als de koelkast heeft een eigen paar scharnieren. De meubeldeur zit niet direct op de koelkast, maar gaat open en dicht met een deurgeleider. Hierdoor openen de 2 deuren tegelijk als je de koelkast opent.