Grote voorraad SOLDEN, bestel tijdig uw toestellen!

Wasmachines

Filters tonen
Inhoud wassen Uitleg
Zwiersnelheid Uitleg
Energieklasse Uitleg
Type wasmachine Uitleg
Stoomfunctie Uitleg
Merken
Op voorraad in winkel
1 | 2 | ... | 6 |
61 artikels gevonden
1 | 2 | ... | 6 |
7000m² STOCK VOORRAAD "onmiddellijk beschikbare voorraad"
Mail ons (internet@loeters.be) Vanaf meerdere inbouwtoestellen maken wij u soms nog betere set prijs.
Betaal een voorschot van 10% via onze website om uw toestellen pas later te leveren.
Terugname oud toestel bij afhaling of levering

Goedkope wasmachines kopen bij Elektro Loeters
Ontdek nu de grote voorraad aan de laagste prijs in onze winkel
Bij het kopen van een wasmachine kunt u op verschillende zaken letten. Heeft u een groot gezin, dan is een grote capaciteit zoals 7kg en meer geen overbodige luxe. Moet u veel wassen? Dan is een energiezuinige wasmachine voor u de ideale oplossing. Bij Elektro Loeters bieden we een ruim aanbod aan wasmachines van AEG, Bosch, Whirlpool, Siemens, Samsung en meer, telkens met hun eigen uitgebreide productinformatie. Zo kunt u ook kiezen tussen een wasmachine met een boven- of voorlader, energieklass of de gebruiksvriendelijke optie automatische dosering. Wil u een wasmachine kopen maar weet u niet waarop te letten? Vraag advies in één van onze winkels of online, wij helpen u graag bij uw beslissing.
Onze toestellen zijn ook onmiddelijk beschikbaar om mee te nemen. Bovendien kan je bij Loeters heel wat wasmachines met ecocheques betalen.
Goedkope wasmachine kopen bij loeters.be
Elektro Loeters geeft je extra veel reden om online u wasmachine te bestellen. Dankzij onze webshop kan je gemakkelijk van thuis uit bestellen en laten leveren. Je moet niet meer de hele stad aflopen om de perfecte wasmachine te vinden, je vindt ze allemaal onder één dak op loeters.be. Hierdoor hoeft het ook nooit meer tijdrovend te zijn en kan je met één simpele klik op de muis bestellen. Met een handige navigatie in de shop en duidelijk overzicht kunt u alle wasmachines vinden die u zich maar kan bedenken. Op zoek naar een betaalbaar toestel van topkwaliteit? Bekijk snel ons assortiment goedkope wasmachines en geniet van onze snelle levering en de beste service!

© 2022 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap