KOOP NU GOEDKOOP, ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR

Afhaling en levering

Leveringen aan huis: enkele weetjes

Bij uw bestelling kan u in de meeste gevallen ook kiezen voor levering aan huis.

Bij een online bestelling heeft u 3 mogelijke scenario's qua levering:

  • Al uw toestellen zijn beschikbaar => dan kan u zelf de leverdatum aanduiden op de kalender. Als u uw bestelling eerst nog wil stockeren, dan vermeldt u dit bij opmerkingen en duidt u geen datum aan.
  • Al uw toestellen zijn beschikbaar + u heeft enkel kleine toestellen (kookplaat, stofzuiger, toebehoren, ...) besteld of wenst levering in Nederland/Luxemburg => uw toestellen worden de volgende dag meegenomen door PostNL voor levering de dag erna. U ontvangt nog een track&trace waarmee u uw bestelling kan volgen.
  • Niet al uw toestellen zijn beschikbaar => u krijgt geen kalender te zien. Van zodra al uw toestellen beschikbaar zijn, bellen wij u op om de levering in te plannen.
Leveringen vertrekken standaard uit ons webdepot in Zandvoorde (Oostende). Onze chauffeurs vertrekken normaal gezien om 9u en leveren tot een 16u30 (zonder vertragingen of onvoorziene omstandigheden).
Wanneer de planning opgemaakt wordt de avond voor de levering, sturen wij u nog een mail met een richtuur voor de levering.
Bij het plannen van de levering kan er in de mate van het mogelijke rekening gehouden worden met tijdbeperkingen van de klant.
Wij leveren steeds van maandag tot en met zaterdag (uitgezonderd feestdagen).

Bij een bestelling in de winkel kan er ook een levering afgesproken worden indien u dicht bij de winkel woont (< 25 km)
Winkels leveren na hun sluitingsuren (na 18u / 18u30) en/of tijdens hun middagpauze (afhankelijk van de winkel)

Als u wenst dat wij het oud apparaat meenemen, vragen wij om het oud toestel klaar te zetten aan de voordeur.
Als uw vrijstaand toestel (wasmachine, droogkast, vaatwas) aangesloten moet worden kan dit voor een kost van €20 te betalen aan de chauffeur en moet u ervoor zorgen dat alle aansluitingspunten voorzien zijn, zodat onze chauffeur het toestel gebruiksklaar kan installeren. Wij trekken geen elektriciteitskabels of leidingen door. Als dit nog moet gebeuren, raden we aan om contact op te nemen met een elektricien of loodgieter.

Terug naar veelgestelde vragen

© 2024 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - BE0460.057.637 - A Brackxstraat 6 Oostende - Sitemap