Maak van goedkoop kopen een gewoonte

Advies over AEG droogkasten

6000 SERIE vs. 7000 SERIE

TECHNIEK
6000 SERIE 7000 SERIE
De ProSense®-technologie in de 6000 Serie droogkasten maakt gebruik van geavanceerde vochtigheids- en temperatuursensoren om de droogtijden en het energieverbruik voor elke lading aan te passen. Dit bespaart tijd en energie, maar zorgt er ook voor dat uw favoriete kledingstukken nooit te lang worden gedroogd en er cyclus na cyclus goed blijven uitzien en zacht blijven voelen.
De AEG 7000 Serie droogkasten gebruiken de energie-efficiënte SensiDry®-technologie om uw kledingstukken voorzichtig te drogen op veel lagere temperaturen dan conventionele droogkasten. Nauwkeurige sensoren houden de droogcyclus in de gaten om ervoor te zorgen dat uw kledingstukken nooit worden blootgesteld aan overmatige warmte. Dit houdt in dat uw kledingstukken hun textuur behouden en er langer blijven uitzien zoals de dag waarop u deze kocht.
ENERGIEVERBRUIK
6000 SERIE 7000 SERIE
Een 6000 serie droogkast heeft een energieklasse B. Een 7000 serie droogkast heeft een energieklasse A+.
VULGEWICHT
6000 SERIE 7000 SERIE
Bij de 6000 serie droogkasten kan u kiezen tussen een vulgewicht van 7 kg of 8 kg.
Het vulgewicht van een 7000 serie droogkast bedraagt 8 kg.

7000 SERIE vs. 8000 SERIE

TECHNIEK
7000 SERIE 8000 SERIE
AEG serie droogkasten maken gebruik van de SensiDry®-technologie die droogt met lage temperaturen en gebruikt nauwkeurige sensoren om te waken over de droogcyclus. Daardoor worden stoffen nooit aan onnodige hitte blootgesteld.
Durf uw kleding die u nooit eerder durfde te drogen in een droogkast, zoals uw zachtste wollen trui, te drogen met de AEG 8000 Serie droogkasten. Onze droogkasten met Woolmark label zijn voorzien van ons unieke AbsoluteCare® systeem, een op maat gemaakt programma dat de beweging en temperatuur van de droogtrommel nauwkeurig bepaalt. Delicate wollen kledingstukken, met een 'handwas' label, worden plat tegen de trommelwand gehouden zodat deze plat kunnen drogen. Uw truien behouden hierdoor hun vorm en textuur, gegarandeerd zonder krimpen.
De 8000 Serie droogkasten beschikken over een innovatief Outdoor droogprogramma waarmee u uw waterproof, ademende stoffen zelfs beter droogt dan wanneer u ze aan de lucht zou laten drogen. Dit programma gebruikt precies de juiste hoeveelheid warmte om de volledige functionaliteit van het waterdichte membraan in waterproof kleding te bewaren. Zo zullen uw prestatiegerichte kledingstukken blijven presteren.
ENERGIEVERBRUIK
7000 SERIE 8000 SERIE
Een 7000 serie droogkast heeft een energieklasse A+. Een 8000 serie droogkast heeft een energieklasse A++ & A+++.
VULGEWICHT
7000 SERIE 8000 SERIE
Het vulgewicht van een 7000 serie droogkast bedraagt 8 kg. Bij 8000 serie droogkasten kunt u opteren voor een vulgewicht van 8 of 9kg.

8000 SERIE vs. 9000 SERIE

TECHNIEK
8000 SERIE 9000 SERIE
Delicate stoffen worden continu omhoog getild en gedroogd op lage snelheden. Met het AbsoluteCare® systeem dat de beweging en temperatuur van de droogtrommel nauwkeurig bepaalt, kunt u dus zonder zorgen uw 100% zijden kledingstukken toevertrouwen aan onze droogkasten. 9000 serie droogkasten beschikken over het FiberPro®-systeem. Met de unieke 3DScan-technologie wordt de vochtigheid door middel van een sensor zowel aan de buiten- als binnenkant van de kleding gedetecteerd. Hierdoor past het programma de droogtijd intelligent aan. Zo komen donslakens en donsjassen klaar voor gebruik uit de droogkast met 30% minder kreukels en 30% minder stijf. Katoenen en synthetische kleding drogen zonder te sorteren. Ieder kledingstuk is 30% minder gekreukt en minder stijf in vergelijking met drogen aan de lucht.
ENERGIEVERBRUIK
8000 SERIE 9000 SERIE
Een 8000 serie droogkast heeft een energieklasse A++ & A+++. Een 9000 serie droogkast heeft een energieklasse A+++.
VULGEWICHT
8000 SERIE 9000 SERIE
Bij 8000 serie droogkasten kunt u opteren voor een vulgewicht van 8 of 9kg. 9000 serie droogkasten zijn beschikbaar met een vulgewicht van 8kg.
De 8000 Serie droogkasten zijn voorzien van alle technologieën die beschikbaar zijn in de 6000 en 7000 Series, met daarbovenop het unieke AbsoluteCare® System. Voor een onberispelijke verzorging, zelfs van uw meest delicate kledij zoals zijde, wol en outdoorkleding.

ALGEMENE INFORMATIE
CREËER EXTRA RUIMTE
Plaats uw droogkast veilig op uw wasmachine zonder bevestigingen en geniet van de extra ruimte in uw wasruimte dankzij de stapelkit. De kit is voorzien van een uittrekbare plank voor makkelijk laden, uitladen en vouwen van uw fris gewassen en gedroogde kleding.

WELKE CAPACITEIT HEB IK NODIG?
IK LAAT MIJN DROOGKAST … KEER PER WEEK DRAAIEN BENODIGDE CAPACITEIT
< 4 keer/week 4-6 kg
4-6 keer per week 7 kg - grotere items zoals dekens en jassen kunnen ook gedroogd worden
> 6 keer per week > 8kg
Top-tip : Probeer uw droogkast niet te veel te vullen, als u uw kleding wat ruimte laat om te ademen, drogen ze sneller. In geval van twijfel - kies voor een droogkast met een grotere capaciteit dan wat u nodig heeft.

WAT DROOGT U?
Delicate stoffen: Kies voor een droogkast van de 7000 serie met SensiDry om u te helpen uw favoriete delicate stoffen veilig te drogen
Wol : Kies een droogkast met Woolmark-certificering
Outdoorkleding: Kies een 8000 serie droogkast met een speciaal outdoor programma om waterafstotendheid te herstellen.

BESTEED MINDER TIJD AAN DE STRIJK

Kies een droogkast met ProSense regeling voor luchtvochtigheid en uw wasgoed blijft nog lichtjes vochtig zodat u het makkelijk kunt strijken. Of kies voor een droogkast met stoom zodat u helemaal niet hoeft te strijken.

BESPAAR ENERGIE MET EEN ZUINIGE DROOGKAST

Droogkasten worden geclassificeerd tussen A en C voor wat betreft energiezuinigheid (A+++ is het meest besparend en milieuvriendelijk). Hoe efficiënter de droogkast, hoe meer geld en energie u bespaart op het gebruik, wat over de jaren heen heel wat besparingen met zich meebrengt.
© 2020 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59 331625 voor meer info (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap
BEL ONS OP:
+32 59 331625
internet@loeters.be