Maak van 'goedkoop kopen' een gewoonte !
0 Winkelwagen

Laatst toegevoegde product(en):

TOTAAL: 0,00 €
Klantenservice
Navigatie

Over Ons

1981: Ontstaan Elektro Loeters

Elektro Loeters bestaat sinds 1981. Het stichten van een eigen elektrozaak met oog op service, kwaliteit en scherpe prijzen was een droom van de oprichter. De eerste winkel heeft een winkeloppervlak van 60m², een herstellingsatelier en een kleine bureauruimte. De producten, laagste prijzen, service zorgen al snel voor een betrouwbaar adres bij de inwoners van de Vuurtorenwijk (Oostende). Vandaag, 35 jaar later onder leiding van meneer Loeters, tonen negen winkels, een keukenzaak én een webshop aan dat klanten het volste vertrouwen kunnen hebben in het concept 'Elektro Loeters'.

1986: Het toenemend aantal klanten doet dezelfde winkel uitbreiden tot 300m².

1996: Opening Loeters Oostende (Dr. Ed. Moreauxlaan 7)

Vijftien jaar later kan de elektrozaak ambitieus uitbreiden. We verhuizen naar het einde van de straat met een winkeloppervlak van 700m² . In deze winkel ligt de focus op keukens. Professionele plaatsing, duitse kwaliteitsmaterialen, en de laagste prijs.

Verkopers Kris en Cédric

2005: Opening Loeters Ledeberg (Brusselsesteenweg 444)

Schaalgrootte en prijs/kwaliteit zorgen voor naamsbekendheid in de regio rond Gent. We hebben 700 tot 1000 huishoudtoestellen per winkel aanwezig (dat is meer dan de grootste winkelketen).

Verkopers Sten en Mohammed.

2006: Opening Loeters Berchem (Borsbeeksebrug 1)

Verkopers Ben en Ilyas.

2007: Opening Loeters Wevelgem (Kortrijkstraat 374)

Verkopers Steven en Peter.

2009: Opening Loeters Sint-Niklaas (Prins Boudewijnlaan 71-75)

De winkels zijn ons magazijn, de toonzaal is onze stock, zo besparen wij kosten.

Verkoper Christophe.

2010: Opening Loeters Deurne (Bisschoppenhoflaan 239)

Verkoper Jozef

2011: Opening Loeters Brugge (Blankenbergesteenweg 43)

Verkopers Bjorn en Tom

2012: Opening Loeters Gent (Nieuwewandeling 127)

Verkoper Simon

2012: 3000m² EXTRA STOCK

Nieuwe stockplaats + stockoptimalisatie. Steeds zijn we op zoek hoe en waar we goedkoper kunnen aankopen. We volgen de beste toestellen prijs/kwaliteit. Door onze ruime stockplaats kunnen we toestellen in grotere hoeveelheden kopen wanneer de leveranciers interessante aanbiedingen hebben. Dit winst voordeel in aankoop spelen we door naar onze klanten. Bovendien kunt u bij ons onmiddelijk uw toestel meenemen.

2013: Opening Loeters Gits (Bruggesteenweg 297)

Verkoper Diego.

2015: Nieuwe versie Webshop

Al meer dan dertig jaar verkopen wij aan internetprijzen in onze baanwinkels. Met een geheel nieuwe versie van onze webshop, proberen we u nog beter te bedienen op het internet. Onze volledige productcataloog is voor u beschikbaar vanuit uw luie zetel. Bovendien vindt u nu alle technische informatie die u nodig heeft. Dankzij de uitgebreide filtermogelijkheden vindt u het perfecte toestel met uw pc, tablet of smartphone. U heeft onmiddellijk zicht op onze scherpe prijzen van al onze stockartikels.