Maak van 'goedkoop kopen' een gewoonte !

Over Ons

Het stichten van een familiale elektrozaak met oog op service, kwaliteit en scherpe prijzen was een droom van de oprichter. Danny Loeters creëerde een betrouwbaar adres onder de inwoners van de Vuurtorenwijk in Oostende, gekend voor zijn groot aantal huishoudtoestellen op voorraad, lage prijzen en sterke service. De eerste winkel werd gevestigd in Oostende met een winkeloppervlak van 60m², een eigen herstellingsatelier en een bescheiden kantoorruimte.

. .

In 1986, vijf jaar later, breidde de winkel uit naar een oppervlak van 300m² om de vraag en het toenemende aantal klanten te kunnen dienen. Nog eens tien jaar later, in 1996, verhuisde Elektro Loeters in Oostende naar een pand van 700m². In de nieuwe winkel op de hoek van de straat, Dr. E. Moreauxlaan 7, werd de focus op keukens gelegd. Waarbij Elektro Loeters staat voor een professionele plaatsing van duitse kwaliteitsmaterialen aan de laagste prijs. Vanaf dan specialiseert het bedrijf Loeters zich in inbouwtoestellen voor keukens.

Vervolgens kwam de ambitie voor het openen van meerdere vestigingen. Zo bouwde Danny Loeters een netwerk van 9 winkels uit, waaronder 1 winkel gespecialiseerd in keukens en alle winkels gespecialiseerd in huishoudtoestellen aan internetprijzen.

2005: Opening Elektro Loeters Ledeberg, Brusselsesteenweg 444

2006: Opening Elektro Loeters Berchem, Borsbeeksebrug 1

2007: Opening Elektro Loeters Wevelgem, Kortrijkstraat 374

2009: Opening Elektro Loeters Sint-Niklaas, Prins Boudewijnlaan 71-75

2010: Opening Elektro Loeters Deurne, Bisschoppenhoflaan 239

2011: Opening Elektro Loeters Brugge, Oostendsesteenweg 12

2012: Opening Elektro Loeters Gent, Nieuwewandeling 127

2013: Opening Elektro Loeters Gits, Bruggesteenweg 297 (baan Torhout-Roeselare)

Sinds 2012 investeerde het Loeters team in een extra groot magazijn van wel 3000m²! Dankzij deze gigantische stockplaats kunnen we aan stockoptimalisatie doen. Loeters is steeds op zoek naar de beste prijs/kwaliteit voor hun huishoudtoestellen. Door onze ruime stockplaats kunnen we grotere hoeveelheden inkopen aan interessante prijzen. Alleen zo kunnen wij onze klanten de goedkoopste prijzen bieden.

Daarnaast is elke Loeters winkel een verlengde van onze stockruimte. Hierdoor kunnen onze klanten hun aangekocht toestel onmiddellijk uit stock of uit onze winkel meenemen.

Al meer dan dertig jaar streven we naar het verkopen van huishoudtoestellen aan scherpe prijzen. Onze webshop vormde dan ook een perfecte aanvulling op onze winkels, met nog meer beschikbare toestellen en technische informatie. Onze klanten kunnen het volste vertrouwen hebben in een aankoop bij Elektro loeters, zowel online als offline. In onze 9 winkels en webshop koop je wasmachines, vaatwassers, koelkasten, diepvriezers, fornuizen en nog veel meer van merken met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding én met gericht advies. Hebt u een vraag over een toestel of bent u op zoek naar een geschikt apparaat? Contacteer ons. Bij Elektro Loeters helpen we u graag verder.

Ontdek onze 9 winkels > Loeters shops


© 2017 Elektro Loeters NV - Bel ons op +32 59 331625 (ma - za) - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - Sitemap
BEL ONS OP
+32 59 331625
Maandag tot zaterdag van 9u tot 18u