KOOP NU GOEDKOOP, onmiddellijk beschikbaar!

Novy

Filters verbergen
1 | 2 | ... | 29 |
342 artikels gevonden
1 | 2 | ... | 29 |
7000m² STOCK VOORRAAD "onmiddellijk beschikbare voorraad"
Mail ons (internet@loeters.be) Vanaf meerdere inbouwtoestellen maken wij u soms nog betere set prijs.
Betaal een voorschot van 10% via onze website om uw toestellen pas later te leveren.
Terugname oud toestel bij afhaling of levering

Het geheime ingrediënt van een sfeervolle keuken is een stille afzuigkap. Bij Novy maken ze hier hun levenswerk van en worden de Novy dampkappen op een subtiele, stille en efficiënte manier ontworpen om zo een aangenaam keukenklimaat te creëren. Novy kiest voor kwaliteit, niet alleen in het ontwerp en de technologie maar ook in de afwerking van uw dampkap, dit zorgt ervoor dat u een onberispelijk design krijgt en een luxueus gevoel. Een Novy afzuigkap is gebouwd met een robuuste degelijke motor die stil functioneert en een hoog rendement levert.

Een Novy dampkap is ook voorzien van een geluiddempingssysteem zodat u de motorgeluiden en trillen in minimale mate te horen krijgt. De dubbelwandige inox onderplaat bij de Novy afzuigkappen zorgen op hun manier voor een nog betere geluidsisolatie. De vetfilters van de Novy dampkappen zijn vervaardigd uit verschillende lagen aluminium met een verschillende dichtheid, dit zorgt ervoor dat vetten en nare geurtjes uiterst efficiënt worden gefilterd. De vetfilter is ook onzichtbaar opgesteld achter de dubbelwandige inox onderplaat en is makkelijk te reinigen in de vaatwasser. De unieke randafzuiging van Novy dampkappen was de eerste in zijn soort, kookdampen worden langs de randen afgezogen en krijgen bijna geen kans om te ontsnappen.
Bij de Novy dampkappen kunt u ook perfect genieten van recirculatie indien u niet over die luchtafvoer naar buiten beschikt. Novy introduceerde hiervoor de recirculatie met Monoblockfilter die de onaangename geurtjes filtert dankzij het gebruik maken van actieve koolstofdeeltjes. Het is een duurzame filter die u tot 12 keer toe in de oven kunt reinigen. Een dampkap met recirculatie biedt trouwens meer planningsvrijheid en een eenvoudigere installatie.
Een Novy afzuigkap dat beschikt over de Intouch technologie vergemakkelijkt uw leven in de keuken. De Intouch technologie zorgt ervoor dat u uw dampkap aanstuurt vanop uw inductiekookplaat. Dit staat garant voor praktisch en ergonomisch werken.
Plafondunits van Novy zijn ook voorzien van de uiterst gemakkelijke en simpele afstandsbediening zodat u uw afzuigkap perfect kunt inwerken in uw plafond ongeacht de hoogte.
De dampkappen van Novy zijn er in alle soorten en afwerking, van elegante afzuigkappen in glas tot een eenvoudige inbouwgroep. De keuzes zijn ruim en zorgen voor die perfecte afwerking in uw keuken alsook de perfect werkende dampkap.
Op iedere dampkap van Novy geniet u trouwens van 5 jaar garantie zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.
Een streepje muziek, een leuk gesprek, het sissende vlees in uw pan: er valt zoveel te horen in uw keuken met een Novy dampkap. Kwaliteit van het hoogste niveau, met een Novy afzuigkap haalt u puur vakmanschap in huis.
© 2023 Elektro Loeters NV - Bel op +32 59/33.16.25 of mail internet@loeters.be - Algemene voorwaarden - Alle prijzen incl. BTW - BE0460.057.637 - A Brackxstraat 6 Oostende - Sitemap